Salgstræning og udvikling

”Kunderne er det vigtigste aktiv i enhver virksomhed. Ingen kunder – ingen virksomhed”

Salgstræning og udvikling

”Kunderne er det vigtigste aktiv i enhver virksomhed. Ingen kunder – ingen virksomhed”

Afspil video

Forestil dig hvad din organisation kan opnå hvis salget styrkes og optimeres?

Hvordan skaber jeg en effektiv, salgsorganisation i optimal præstationstilstand?
I mange virksomheder arbejder sælgere typisk alene og er samtidig betroet virksomhedens vigtigste aktiv – kunderne. I mange kunders optik er sælgeren lig med virksomheden.

Uanset om din virksomhed beskæftiger sig med den ene eller den anden salgsmetode, er salg lige så forskelligt som der er mennesker.

Styrende for hvor godt sælgere og salgsledere udnytter deres kompetencer, er deres mentale tilstand. Den mentale tilstand bestemmer suverænt hvor gode vi er, når det gælder.

ADVEIS tilbyder virksomhedstilrettede trænings- og udviklingsløsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov og mål. Vores forløb er designet til at hjælpe dig med at udvikle de rigtige færdigheder og evner for at maksimere dit potentiale. Kombinationen af kompetence- og mentaludvikling, samt det at arbejde med konkrete sager fra dagligdagen, sikrer effekt og den mentale tilstand til også at anvende det.

For organisationer der vil:

Ikke for organisation der:

Kontakt os for en indledende dialog.

Robert Husted
Direktør, Partner og Kognitiv Mental Coach

Hvad siger kunderne?

Om Robert

Robert er direktør og stifter af ADVEIS. Han er drevet af en passion for at forstå og løse komplekse problemer, samtidig med at han hjælper organisationer, teams og individer med at vokse både personligt og professionelt.

Robert er en dedikeret underviser og konsulent med over 20 års praktisk erfaring inden for salg og ledelse fra erhvervslivet.

Med en baggrund som instruktør og leder i forsvaret, uddannelse i strategisk og kommerciel afsætningsøkonomi, og som kognitiv mental coach, bringer Robert en unik blanding af struktur, forretningsforståelse og mental skarphed til sit arbejde.

Hans tilgang til undervisning og konsulentarbejde differentieres ved at kombinere kompetence- og mentaludvikling, hvilket gør ham uvurderlig i at hjælpe organisationer og mennesker med at opnå varige resultater.

Til daglig skaber Robert resultater som rådgiver, underviser og coach for topledergrupper og direktioner (strategiudvikling og -forankring), ledergrupper og salgsorganisationer, men også som personlig coach.