Ledertræning

“Der er ikke noget mere ulige end ligebehandling af ulige mennesker.”

Ledertræning

“Der er ikke noget mere ulige end ligebehandling af ulige mennesker.”

Afspil video

Forestil dig hvad din organisation kan opnå hvis ledelsen styrkes og optimeres?

Medarbejderne er den vigtigste ressource.
Det er medarbejderne, der gør det muligt for din organisation at få succes på et konkurrencepræget marked. Hvis du vil sikre dig, at dine medarbejdere yder deres bedste og bidrager så meget som muligt til virksomheden som helhed, så er det essentielt, at de har de rette kompetencer og mentale evner til også at gøre det.

Det opleves at mange ledere og medarbejdere kan nikke genkendende til en hverdag, hvor lederne er ved at drukne i traditionelle driftsmæssige opgaver, processer og procedurer. Med andre ord, bruger alt for mange ledere, for lidt tid på reel ledelse. Det går udover ledelseskvaliteten, medarbejdertilfredshed, adfærd og resultater.

Ledelse skal tilgodese virksomhedens behov samt medarbejdernes individuelle behov for ledelse.

ADVEIS sikrer ledelsestid har fokus på udvikling af organisationen ved at opbygge et stærkt engagement hos medarbejderne og et højt niveau af produktivitet. Ledelsestid har ofte stor effekt på medarbejdernes tilfredshed og motivation.

For organisationer der vil:

Ikke for organisation der:

Processen for et samarbejde

Indledende dialog og behovsafdækning

Design af virksomhedstilrettet forløb/program

Accept og eksekvering

Evaluering

Kontakt os for en indledende dialog.

Robert Husted
Direktør, Partner og Kognitiv Mental Coach

Hvad siger kunderne?

Om Robert

Robert er direktør og stifter af ADVEIS. Han er drevet af en passion for at forstå og løse komplekse problemer, samtidig med at han hjælper organisationer, teams og individer med at vokse både personligt og professionelt.

Robert er en dedikeret underviser og konsulent med over 20 års praktisk erfaring inden for salg og ledelse fra erhvervslivet.

Med en baggrund som instruktør og leder i forsvaret, uddannelse i strategisk og kommerciel afsætningsøkonomi, og som kognitiv mental coach, bringer Robert en unik blanding af struktur, forretningsforståelse og mental skarphed til sit arbejde.

Hans tilgang til undervisning og konsulentarbejde differentieres ved at kombinere kompetence- og mentaludvikling, hvilket gør ham uvurderlig i at hjælpe organisationer og mennesker med at opnå varige resultater.

Til daglig skaber Robert resultater som rådgiver, underviser og coach for topledergrupper og direktioner (strategiudvikling og -forankring), ledergrupper og salgsorganisationer, men også som personlig coach.